En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat: 

FINALITAT DEL LLOC WEB. 

La finalitat principal d’aquest lloc web és la de promocionar y publicar els serveis oferts per Hotel Voramar, així com oferir la possibilitat d’incloure vies de contacte per a obtenir informació addicional sobre aquests. Tanmateix, també ofereix la possibilitat de subscriure’s al seu Newsletter per tal de conèixer les últimes novetats i ofertes de l’hotel. 

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: 

LEGISLACIÓ. 

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS. 

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PROJECT HOTEL VORAMAR, SL Hotel Voramar o qualsevol de les seves delegacions. 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL. 

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Hotel Voramar i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de Hotel Voramar. 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS). 

Hotel Voramar es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. 

Hotel Voramar no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Hotel Voramar. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de Hotel Voramar té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. 

APARTAT CONTACTE PÀGINA WEB Informació bàsica sobre protecció de dades personals: 

Responsable dels tractaments: PROJECT HOTEL VORAMAR, SL
Finalitats: Atendre les qüestions que ens plantegi i dur a terme el seguiment 

d’aquestes. 

Drets: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament en la forma en la que es detalla a la informació addicional i detallada sobre protecció de dades recollida a la nostra web. 

Informació complerta sobre el tractament de les seves dades personals: 

NEWSLETTER: 

Al clicar el botó ENVIAR presto el meu consentiment perquè les dades personals facilitades en aquesta subscripció Newsletter, siguin tractats per l’empresa amb la finalitat d’enviar-me periòdicament la prospecció comercial sol·licitada. Així mateix, declaro que he llegit i accepto l’avís legal i la política de privacitat de l’empresa. Informem a l’interessat que pot revocar el consentiment donat en qualsevol moment, dirigint-se per escrit a l’adreça facilitada pel Responsable al AVÍS LEGAL, i exercitar els seus drets en qualsevol moment, de la manera descrita a la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.