Hotel Voramar de l'Escala

Tocats per la història

Hem recuperat l’històric i emblemàtic Hotel Voramar de l’Escala per reviure un lloc autèntic de la Costa Brava dels anys 50.

L’Hotel Voramar és un record actualitzat de l’arquitectura colonial. L’edifici s’ubica a l’inici d’aquest passeig litoral, al centre històric, després de la platja del Port d’en Perris.

Arrelats a l’Escala

Allotjar-se al Voramar pretén ser un viatge per a la història del poble fent un homenatge a la nostra terra, a través de la gastronomia i els vins de l’Empordà, i a la cultura popular sent un lloc de trobada, com era abans.

Volem que els nostres clients sentin la sensació de tornar a les arrels del poble.

Volem que sentiu la senzillesa, la calma i la comoditat. Convertint-nos en el vostre racó de calma enmig de la Costa Brava.

Hotel Voramar de l'Escala
hotel-voramar-historia-07

El lloc de trobada

L’Hotel Voramar va començar essent l’antic cafè Bofill.
Lloc de trobada per a la gent del poble on es reunien per anar a fer el vermut, jugar al dòmino o a petar la xerrada. I on es creaven llaços entre la gent del poble i els primers turistes que van arribar a la Costa Brava.

Anys més tard, hi havia hagut la Villa Carolina, una residència d’ús turístic, per aixecar-se posteriorment un dels pocs hotels que durant anys va tenir l’Escala: l’Hotel Voramar.
Nom que mantenim amb orgull i que ens arrela al poble de l’Escala.

La piscina del Voramar, una icona de la Costa Brava dels anys 60

L’antiga piscina d’aigua salada del Voramar inaugurada l’any 1960 va ser durant gairebé mig segle un lloc emblema del poble.

El seu ús polivalent, amb la coneguda discoteca Acuarium, acollia fins i tot passarel·les de models, convertint el Voramar com el lloc de moda del moment.

Hotel Voramar de l'Escala
Hotel Voramar de l'Escala

El nou restaurant del Voramar

La seva terrassa davant del mar i la cocteleria volen mantenir aquest esperit. Volem que passin coses interessants, acollir converses i reunions d’amics i família.

L’Hotel Voramar

Ara, l’Hotel Voramar compta amb 27 habitacions totalment reformades amb un estil modern i mantenint l’essència mediterrània.
Ideal per a parelles o famílies que vulguin sentir de ben a prop la Costa Brava alhora que disposeu de totes les comoditats. 

El color blau com a protagonista que simbolitza el mar i el cel i les tonalitats ocres que ens apropen a la terra, les arrels, es converteixen amb la gamma cromàtica per transmetre la sensació de calma i serenor que volem que sentiu quan us allotjeu al Voramar.

Hotel Voramar de l'Escala
Hotel Voramar de l'Escala

Benvinguts i benvingudes
al nou Hotel Voramar de l’Escala.